Wat betekent?

‘Vandaag besteld, morgen in woonhuis’? Die vlieger zal helaas ook niet op. Hetgeen dan wel? We tonen het aantal werkdagen levertijd en ons concrete leverdatum, waardoor je exact beseft indien je jouw bestelling kan verwachten.

Opdat je exact beseft indien je bestelling op de mat valt. Wensen zijn je behulpzame feiten? Neem meteen contact betreffende het op via te telefoneren naar 0318-743600. Meteen geen tijd? Zet jouw vragen op een mail: gerard@maxilia.nl. Ofwel vraag heden nog ons digitaal drukvoorbeeld aan. Dit voorbeeld kan zijn op schaal, in de door je opgegeven tinten en zonder verplichting.

bezoekersgedrag op de website. Via verder te klikken op de website, gaat u akkoord met het plaatsen met deze cookies bijvoorbeeld omschreven op onze uitleg pagina.

Gebruiksdoel: voor in een stad / van en tot het werk, MTB, racefiets / cyclocross, trekking/trekken; Type / gebruik: bidon vanwege adolecenten; Volume: 750 ml; Materiaal: kunststof; Sluiting: druksluiting; Aanvullende informatie: 100% biologically degradable, with the new elite design, bidon over voedselveilig polyethyleen Squeeze-materiaal, BPA vrij

LET OP: Voor groene bidons is het soms benodigd teneinde een wit indien onderlaag te drukken. Het kan zijn in het bijzonder het geval bij lichte tinten bijvoorbeeld wit, geel & oranje.

Bidons bedrukt 'Shiva' 500ml. Bidon type Shiva kan zijn een nieuwste in het collectie bidons. Het is een stoere en krachtig ontwerp met ons op..

400ml opvouwbare fles met tuit en bijpassende geanodiseerde karabijnhaak. Geeft u dan ook een gelegenheid teneinde de kraanwater ...

Geen gevectoriseerd logo? Nauwelijks nood, Maxilia regelt dit voor je! Dit merknaam kan in elk willekeurig here bestandsformaat geraken aangeleverd. De ontwerpstudio tekent het dan bekwaam aan. En dit kost niets! Mede een genoeg werkzaamheden zal de leverdatum over de bestelling een dag later zijn.

of slogan? Organiseert u binnenkort een sportdag en wilt u graag een gespecialiseerde look wensen ofwel zoekt u dan ook tot passend promotiemateriaal wegens de doelgroep? U kan een bidons goedkoop online bestellen, wij zorgen voor professionele bedrukking met de merknaam, slogan ofwel ons verschillende uiting.

Op onze webwinkel vervaardigen we, en derde partijen, toepassen betreffende cookies. Het, teneinde de diverse functionaliteiten op deze webwinkel geoorloofd te maken en teneinde inzicht te behalen in het

Op een hoogte blijven over acties, kortingen en meer ? Schrijf u in vanwege de nieuwsbrief en krijg € 10 korting op uw volgende aankoop.

Laat bidons bedrukken korte druk via Maxilia. Alang van 25 stuks! Ga bijvoorbeeld een stoere metalen bidon ofwel een goedkopere uitvoering aangaande kunststof. Ben je op speurtocht naar wat origineels? Kijk dan een opvouwbare waterfles. Bedrukte bidons korte oplage bestaan er in meerdere soorten en kleuren.

Zoekt u een creatieve reclamedrager, betreffende een lange exposuretijd die de merk een sportief en vitaal imago kan bezorgen? Laat vervolgens bidons bedrukken! Bidons zijn nu een essentieel basisbestanddeel van dit geregeld leven en zijn weet lang ook niet meer louter voor wielrenners en fitness-guru’s. Bij Budgetgift mag bidons bedrukken betaalbaar.

Jouw ontvangt na je bestelling in 4 uur ons digitaal drukvoorbeeld per email. Deze is op schaal en in een door jou opgegeven tinten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Wat betekent?”

Leave a Reply

Gravatar